وبسایت شخصی مهدی صالح

صفحه اصلی > پروژه ها و نفت و گاز : Culvert and Cable Gallery

Culvert and Cable Gallery

دارای سابقه طراحی انواع کالورت و cable gallery برای پروژه های مختلف صنعت نفت و گاز

 

در ادامه به تعریف مختصری از Cable Gallery و Culvert پرداخته می شود.

تعریف Cable Gallery:

یک شبه تونل و یا اتاق است که برای نصب و نگهداری کابل‌های برق و تجهیزات مرتبط با آنها در یک سایت صنعتی، ساختمان و یا تجهیزات الکتریکی استفاده می‌شود. این مکان معمولاً در ساختمان‌ها، ادارات، صنایع، یا هر مکان دیگری که نیاز به نصب و مدیریت کابل‌های برق داشته باشد، ایجاد می‌شود.

وظایف و استفاده‌های گالری کابل برق ممکن است شامل موارد زیر باشد:

1. نصب و نگهداری کابل‌های برق:
گالری کابل برق محیطی است که برای نصب و نگهداری کابل‌های برق از مختلف اندازه‌ها و انواع استفاده می‌شود. این شامل کابل‌های برق اصلی، کابل‌های شبکه، کابل‌های ارتباطی و سیم‌های دیگر مرتبط با انتقال اطلاعات و انرژی می‌شود.

2. تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی:
این مکان ممکن است شامل تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی مرتبط با نصب کابل‌ها باشد، مانند پانل‌های توزیع برق، تجهیزات اتصالات، تجهیزات محافظتی و سایر دستگاه‌ها.

3. مدیریت سیم‌ها و کابل‌ها:
گالری کابل برق علاوه بر نصب، نگهداری و تعمیر کابل‌ها، به مدیریت و سازماندهی صحیح سیم‌ها و کابل‌ها نیز می‌پردازد تا از تداخل و مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

در کل، این گونه گالری‌ها به منظور افزایش ایمنی و کارایی سیستم‌های برقی و جلوگیری از مشکلات فنی مرتبط با کابل‌ها و تجهیزات الکتریکی در ساختمان‌ها استفاده می‌شوند.

 

تعریف Culvert:

کالورت (culvert) به یک نوع سازه‌ی زیرزمینی یا زیرسطحی اشاره دارد که به منظور عبورخطوط لوله، آب، جریان، یا مایعات دیگر از طریق یک مسیر یا محل مشخص ایجاد می‌شود. این سازه‌ها به طور معمول برای عبور آب‌های سطحی از طریق جاده‌ها، راه‌آهن‌ها، مسیرهای حمل و نقل، یا سایر نقاط استفاده می‌شوند. در واحد های صنعتی از این سازه ها عمدتا برای عبور خطوط لوله از زیر جاده ها استفاده می گردد.

کالورت ها می‌توانند به صورت لوله‌های گرد (دایره‌ای) یا با شکل‌ها و ابعاد مختلف دیگر باشند، اما هدف اصلی آنها ایجاد یک مسیر برای عبورلوله ها و یا  آب به منظور جلوگیری از سیلاب و ایجاد ارتباط بین دو طرف از مسیر مسدود شده است.

کالورت ها ممکن است از مواد مختلفی مانند بتن، فلز، پلی‌اتیلن، یا سایر مواد ساختمانی تشکیل شوند. طراحی آنها باید با توجه به نوع وسایل نقلیه عبوری از جاده ی روی آن ها، ویژگی‌های آب، جریان، و شرایط جغرافیایی محل مورد استفاده قرار گیرد تا از کارکرد موثر و پایداری برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید

طولانی ترین پل معلق جهان مقایسه ضوابط AISC 360-22 با ضوابط AISC 360-16 برترین ایده های طراحی کابینت سال 2023 مخازن ذخیره سازی جزوه ی قابلیت اعتماد سازه و مدل سازی احتمالاتی دکتر محصولی ایده طراحی دکوراسیون داخلی واحد های کوچک -2 دانلود API-RP2A-2014 Reinforced Concrete: Mechanics and Design 8th Edition Wight 2021 ANSI/AISC 360-22 کتاب و حل المسائل دینامیک سازه های چوپرا (ویرایش پنجم) نحوه کاشی کاری دیوار با چسب کاشی آموزش کار با چسب کاشی آموزش جستجو و دانلود رایگان مقاله استخدام گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در سال 1402 مبحث دهم مقرارت ملی ساختمان – ویرایش 1401 مبحث یازدهم مقرارت ملی ساختمان – ویرایش 1400 آموزش آماده کردن زیرسازی کاشی و سرامیک چسبی جزوه طراحی سازه های بتن آرمه دکتر مستوفی نژاد جزوه طراحی سازه های بتن آرمه 1 اصلاحیه ACI 318-19 مبحث پنجم مقرارت ملی ساختمان – ویرایش 1396 نشریه 714 – دستورالعمل طراحی سازه ای و ضوابط عملکردی و اجرایی نمای خارجی ساختمان‌ها جزوه طراحی سازه های مقاوم در برابر انفجار – دکتر فاروقی دستورالعمل طرح و اجرای دیوارهای محوطه راهنمای محاسبات و طراحی سازه ای ساختمان آموزش نصب کابینت روی دیوار کناف آموزش حرفه ای word برای نگارش پایان نامه آیین نامه بارگذاری آمریکا ASCE/SEI 7-22 اسلیپر – Sleeper طرح و اجرای اتصالات پیچی در سازه های فولادی

دیدگاهتان را بنویسید

آیین نامه ها
admin

دانلود API-RP2A-2014

API-RP2A 2014، که با عنوان “روش توصیه شده برای برنامه ریزی، طراحی و ساخت سازه‌های ثابت دریایی” شناخته می‌شود، یک استاندارد مهم در صنعت نفت و گاز است. این استاندارد توسط انجمن

ادامه مطلب »
آیین نامه ها
admin

نشریه 714 – دستورالعمل طراحی سازه ای و ضوابط عملکردی و اجرایی نمای خارجی ساختمان‌ها

نشریه 714 – دستورالعمل طراحی سازه ای و ضوابط عملکردی و اجرایی نمای خارجی ساختمان‌ها – ویرایش سال 95. نشریه 714 با هدف طراحی و ارائه ضوابط اجرایی نماها تحت اثر بارهای لرزه ای

ادامه مطلب »